Recept
« Terug naar recepten
Port-balsamico gelei
PT20M
Port-balsamico gelei
Een heerlijk port-balsamico gelei recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Seasons oktober 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Port-balsamico gelei te bereiden
Breng alles BEHALVE de geleisuiker aan de kook. Het vuur lager draaien en laat het mengsel 10 minuten doorkoken.
Dan geleisuiker erdoor roeren, weer aan de kook brengen en nog 4 minuten laten doorkoken.
Doe het mengsel dan over in de potjes.Sluit deze goed af.
Dan geleisuiker erdoor roeren, weer aan de kook brengen en nog 4 minuten laten doorkoken.
Doe het mengsel dan over in de potjes.Sluit deze goed af.