Recept
« Terug naar recepten
Coconut Cake
PT60M
Coconut Cake
Een heerlijke en mooie taart, helemaal als je van kokos houdt!
Bereiding
Hoe Coconut Cake te bereiden
- Verwarm de oven voor tot 180˚C
- Zeef de bloem en de bakpoeder boven de kom van de keukenmachine. Voeg alle overige ingrediënten toe, behalve de geraspte kokos.
- Laat de machine 1 minuut draaien tot een glad mengsel ontstaat. Strooi tot slot de gerapste kokos erbij en schep het beslag in twee vormen. Zet de cakes in de oven en bak ze in 30-35 minuten gaar.
- Neem de cakes uit de oven en laat ze nog 5 minuten in de vorm staan.
- Klop voor de vulling de mascarpone met de poedersuiker los in de keukenmachine. Laat het mengsel in de koelkast koud en stijf worden.
- Zorg dat de cakes helemaal afgekoeld zijn en snijd ze elk in twee lagen. Smeer een laag mascarponevulling op de onderste laag en leg de tweede laag erop. Herhaal dit tot je vier lagen hebt.
- Bestrijk de buitenkant van de taart met de rest van de room en strijk glad met een spatel. Druk vervolgens de kokosschilfers licht in de mascarpone.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Nadine zegt: