Recept
« Terug naar recepten
Raapsteeltjes met spaghetti en roereieren
PT45M
Raapsteeltjes met spaghetti en roereieren
Een heerlijk raapsteeltjes met spaghetti en roereieren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Miranda Kester
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Raapsteeltjes met spaghetti en roereieren te bereiden
1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af.
2. Maak de raapsteeltjes schoon en kook ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar.
3. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel.
4. Roer een klontje boter door de groente. Maak roereieren van de eieren, melk, zout, peper, paprikapoeder en de bieslook.
5. Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen.
6. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook.
Een heerlijke (vegetarische) schotel !
2. Maak de raapsteeltjes schoon en kook ze met aanhangend water en iets zout in 5 minuten gaar.
3. Hak de raapstelen, doe ze terug in de pan en bind het vocht met het aangelengde aardappelmeel.
4. Roer een klontje boter door de groente. Maak roereieren van de eieren, melk, zout, peper, paprikapoeder en de bieslook.
5. Neem een voorverwarmde schaal, leg de raapstelen in het midden, schik de spaghetti eromheen.
6. Verdeel de roereieren over het geheel en garneer met plakjes tomaat en fijngeknipte bieslook.
Een heerlijke (vegetarische) schotel !
michelle van der lecq zegt: