KookJij

Reebiefstukjes met witte pepersaus

Een heerlijk reebiefstukjes met witte pepersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Reebiefstukjes met witte pepersaus te bereiden

Saus:

Doe de cognac, wildbouillon en de gekneusde witte peperkorrels in een sauspan.Zet dit op een hoog vuur en kook het in tot 1/3.
Voeg room toe en kook dit opnieuw in tot 1/2.
Breng de saus op smaak met zout.
Houd de saus warm.

Vless:

Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en bak ze mooi bruin in de boter op een matig vuur.
Verdeel de biefstukjes over de warme borden, en giet er een beetje saus over

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bert Allers

Bert Allers zegt:
Ook deze komt op google.
Oh ik heb toch zoveel seizoensrecepten de laatste maand ingevoerd.
M.V.G. Bert:)
Eetschrijver

Eetschrijver zegt:
Dank voor de tip, Bert. Maar daar heb je toch Google voor? Lijkt het je niet logischer en inspirerender als recepten die als "nieuw" op de voorpagina verschijnen seizoensrecepten zijn?
Bert Allers

Bert Allers zegt:
Beste Eetschrijver
Je kan het alvast apart leggen of opslaan, het komt dan vast wel in de maanden met een R uit de kast.:)
Eetschrijver

Eetschrijver zegt:
Hmm! Echt waar ik trek in heb begin juli. Reebiefstukjes! Cantharellen! Spruitjes!