Recept
« Terug naar recepten
Reebiefstukjes met witte pepersaus
PT45M
Reebiefstukjes met witte pepersaus
Een heerlijk reebiefstukjes met witte pepersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reebiefstukjes met witte pepersaus te bereiden
Saus:
Doe de cognac, wildbouillon en de gekneusde witte peperkorrels in een sauspan.Zet dit op een hoog vuur en kook het in tot 1/3.
Voeg room toe en kook dit opnieuw in tot 1/2.
Breng de saus op smaak met zout.
Houd de saus warm.
Vless:
Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en bak ze mooi bruin in de boter op een matig vuur.
Verdeel de biefstukjes over de warme borden, en giet er een beetje saus over
Doe de cognac, wildbouillon en de gekneusde witte peperkorrels in een sauspan.Zet dit op een hoog vuur en kook het in tot 1/3.
Voeg room toe en kook dit opnieuw in tot 1/2.
Breng de saus op smaak met zout.
Houd de saus warm.
Vless:
Bestrooi de biefstukjes met zout en peper en bak ze mooi bruin in de boter op een matig vuur.
Verdeel de biefstukjes over de warme borden, en giet er een beetje saus over
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Eetschrijver zegt:
Bert Allers zegt:
Je kan het alvast apart leggen of opslaan, het komt dan vast wel in de maanden met een R uit de kast.:)
Bert Allers zegt:
Oh ik heb toch zoveel seizoensrecepten de laatste maand ingevoerd.
M.V.G. Bert:)