KookJij

Saus : Pittig mosterd sjalotten sausje

Een heerlijk saus : pittig mosterd sjalotten sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Pittig mosterd sjalotten sausje te bereiden

Stoof de groenten aan in een beetje boter goed kruiden met de hierboven vermelde kruiden , room en cognac toevoegen . Even laten inkoken en desnoods een beetje binden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bets

Bets zegt:
Kunt u mij zeggen waar ik dyon mosterd kan kopen Groeten Bets
slaatje

slaatje zegt:
Zo, nu weten we allemaal wat sliches zijn, dus aan de slag nu maar. Eet smakelijk. Groetjes ;):p:D
leo

leo zegt:
het woordenboek geeft sneetjes.
wij noemen het ,plakjes schijfjes,??? ;);)
leo

leo zegt:
kom op even een woordenboek en iedereen weet wat slice zijn ;
alles wat in sneetjes is gesneden.
slaatje

slaatje zegt:
Hallo allemaal, dat sliches platte schijven zijn dat weet ik wel, koop ze regelmatig, maar het is in dit geval niet duidelijk waarvan de sliches zijn kan van alles zijn niet waar? Zo ook look, kan zijn knoflook, bieslook, is ook gedroogd te koop.En inderdaad we leren van elkaar. :p:p:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo alle 3 , sliches zijn in de lengte dun gesneden schijven ,van grote opgelegde augurken.En lookvlokken het woord zegt het toch look...vlokken in plaats van lookpoeder of verse look.
Slaatje en veel duidelijker kan ik niet zijn ...ik ben geen Nederlander , weet ook niet hoe jullie iets formuleren maar geen nood daarom staat er ook "reactie" en zo leren we iets van ieders taal.Toch fijn niet.Groetjes van ons 3 :);):p
Piet de Visser

Piet de Visser zegt:
wat zijn sliches?? zelfs google raakt er van in de war
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Hilde, ik vind jouw recepten vaak uitnodigend om te maken maar zou je willen verzoeken om in de recepten wat duidelijker aan te geven wat de ingrediënten precies zijn. Wij Hollanders begrijpen vaak de Belgische benaming niet. Wat zijn, inderdaad sliches, en lookvlokken?
Groetjes Gerda:);):p
willy

willy zegt:
:?wat zijn sliches aub