KookJij

Saus : Pikant maar toch zacht sausje

Een heerlijk saus : pikant maar toch zacht sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Pikant maar toch zacht sausje te bereiden

Stoof de groenten aan in een beetje boter zeer goed kruiden ,honing en wijn toevoegen laat dit even inkoken desnoods een beetje bijbinden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hélène

Hélène zegt:
Hoi Derbyke, bedankt voor je reactie. Aan fantasie geen gebrek :p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Hélène ,gelijk je wilt laat uw fantasie maar de vrije loop...ik zal een recept posten met een gerecht met de sus . Groetjes van ons 3 :);):p
Hélène

Hélène zegt:
Dit ziet er lekker uit, en al zeker met een tjabé erdoor.:) Waar kan ik het zoal bij eten ?
derbyke

derbyke zegt:
Hallo ej.gotrah , waarom niet ...thuis vinden ze dat ik al teveel kruid dus ...alles met mate maar denk dat het met een pepertje ook heel goed afsmaakt.Groetjes van ons 3 :);):p
ej.gotrah

ej.gotrah zegt:
Heel lekker,alleen doe ik er voor mij zelf nog een rood pepertje[tjabé]bij,dat maakt het extra heet.:):)