Recept
« Terug naar recepten
Saus : goed gevuld vis sausje
PT20M
Saus : goed gevuld vis sausje
Een heerlijk saus : goed gevuld vis sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Warm
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : goed gevuld vis sausje te bereiden
Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg room en wijn toe even zeer de kruiden laat even inkoken en als laatste de kerstomaatjes en rucola toevoegen.Laat even sudderen en op het einde de garnalen toevoegen.Serveer zeer warm .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Kan bij elke vissoort gepresenteerd worden