Recept
« Terug naar recepten
Reuze gamba's met zijn cruditeiten
PT15M
Reuze gamba's met zijn cruditeiten
Een heerlijk reuze gamba's met zijn cruditeiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reuze gamba's met zijn cruditeiten te bereiden
Snij de gamba's vanaf middenrif tot aan de staart, kruid deze met de bovenvermelde kruiden en grill deze +/- 6 min.
Ijsberg op het bord dresseren de gamba's en serveer de boven vermelde ingredienten erom heen.
Hier werd ook een pasta bij geserveerd.
Deze kan je terug vinden op mijn recepten pagina onder "pasta met frisse kleuren"
Ijsberg op het bord dresseren de gamba's en serveer de boven vermelde ingredienten erom heen.
Hier werd ook een pasta bij geserveerd.
Deze kan je terug vinden op mijn recepten pagina onder "pasta met frisse kleuren"
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: