Recept
« Terug naar recepten
Reuzengarnaal met cheddar en spek
PT15M
Reuzengarnaal met cheddar en spek
Een heerlijk reuzengarnaal met cheddar en spek recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
wereldrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reuzengarnaal met cheddar en spek te bereiden
Pel de garnalen, maar laat de kop en de staart eraan zitten. Verwijder het darmkanaal en vul de insnijding op met een stukje cheddar. Wikkel iedere garnaal ter hoogte van de kaas in een plakje spek. Wikkel om iedere garnaal 3 stukjes spek. Leg de garnalen op een ingevette bakplaat en plaats ze onder de grill tot het spek krokant is. Werk de borden af met wat sla, 1 eetlepel guacamole, 1 eetlepel zure room, waarover wat peper is gestrooid en een olijf.