Recept
« Terug naar recepten
Rijst met kip, mango en appel
PT30M
Rijst met kip, mango en appel
Een heerlijk rijst met kip, mango en appel recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Aeja Choe
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3-4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst met kip, mango en appel te bereiden
Ui pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot korrels glanzen. 900 ml water met bouillontablet toevoegen en rijst in ca. 20 minuten gaarkoken.
Mango en appel schillen en vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Kipfilet in stukjes snijden en in een pan braden tot de kip gaar is. Voeg de Patak's Korma curry pasta toe en goed door elkaar scheppen. Voeg de mango en appel stukjes toe en weer goed omscheppen.
Schep de rijst op een bord en schep er de kip met vruchten overheen. Smakelijk eten!
Mango en appel schillen en vruchtvlees in kleine stukjes snijden. Kipfilet in stukjes snijden en in een pan braden tot de kip gaar is. Voeg de Patak's Korma curry pasta toe en goed door elkaar scheppen. Voeg de mango en appel stukjes toe en weer goed omscheppen.
Schep de rijst op een bord en schep er de kip met vruchten overheen. Smakelijk eten!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rlicher-hage zegt:
met vriendelijke groet,
Rita.
aeja zegt:
Heb een plaatje van de Patak toegevoegd. Het is verpakt in 2 zakjes in een kartonnen pakje. Ik haal ze altijd bij de AH.
Groetjes
Aeja