Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade
PT20M
Rijstsalade
Een heerlijk rijstsalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade te bereiden
Kook de rijst 12 minuten, giet af en laat afkoelen. Snij de groene paprika in blokjes. Laat de halve peren uitlekken en snij ook in blokjes. Snij de tomaten in kwarten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe de rijst samen met de gesneden groenten en peer in een kom. Maak aan met de mayonaise, Boursin, peper en zout. Verdeel de salade over vier borden, steek 3 blaadjes witlof in iedere salade en vul deze met een paar pecannoten.
hns zegt: