KookJij

Rio Choco

Een heerlijk rio choco recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rio Choco te bereiden

1. Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. Zet de cakevorm op het bakpapier en teken de vorm af. Knip het stuk papier uit en leg het op de bodem. Knip nog twee lange stroken van 35 bij 15 centimeter. Bekleed er de opstaande randen van de vorm mee. Snij de cake in 8 plakken. Snij de bananen in plakjes en verdeel ze in 3 gelijke porties. 2. Verdeel 1 portie van de bananenplakjes over de bodem van de vorm. Schep het banaan-chocoijs erop en strijk het glad. Leg de volgende portie banaan op het ijs. Dek dit af met 4 plakken cake. Druk het geheel goed aan. 3. Schep het stracciatella-ijs op de cake en strijk dit glad. Leg de laatste portie banaan erop en dek dit af met de rest van de cake. Druk goed aan. 4. Zet de vorm in de diepvries en laat het geheel in minstens 4 uur bevriezen.
Nabereiden
Neem de ijstaart uit de diepvries. Keer de taart om op een grote schaal en haal het bakpapier weg. Strooi de vlokken over de taart en snij hem in 8 plakken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst