Recept
« Terug naar recepten
Romeins varkensvlees
PT30M
Romeins varkensvlees
Een heerlijk romeins varkensvlees recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onno Kleyn.Culinaire kalender 2007
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romeins varkensvlees te bereiden
Roerbak de reepjes hamlap op hoog vuur in een beetje olie tot ze hun rauwe kleur verloren hebben.Haal uit de pan.Schenk de wijn in de pan,laat bruisen,roer de aanbaksels los en laat flink inkoken,tot de helft.Voeg dan de andere ingrediënten behalve de vissaus en peper toe en laat op laag vuur een paar minuten pruttelen.Breng op smaak met de vissaus.Doe het vlees in de saus,laat nog net lang genoeg in de pan om warm te worden(2 minuten)maar meer niet,anders wordt het taai.Draai er veel peper over en serveer direct.
Linde zegt:
antwoord zo rap mogelijk a.u.b. :o