Recept
« Terug naar recepten
Romige soep
PT40M
Romige soep
Een heerlijk romige soep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige soep te bereiden
Kook de wortelschijfjes met een in stukjes gesneden aardappel,de ui,wat tijm en wat marjolein 30 minuten in een liter groentenbouillon.Maak de soep fijn met behulp van een staafmixer en serveer hem met paprikapoeder en sliertjes wortel.
franeke zegt:
bedankt alvast voor het receptje
;)franeke