Recept
« Terug naar recepten
Rondje witlof met geitenkaas en gedroogde tomaat
PT15M
Rondje witlof met geitenkaas en gedroogde tomaat
Een heerlijk rondje witlof met geitenkaas en gedroogde tomaat recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rondje witlof met geitenkaas en gedroogde tomaat te bereiden
Uit het toastbrood rondjes snijden ter grootte van de kleinste vorm. Deze toastjes laten kleuren in een warme oven. Laten afkoelen en nadien de toastjes in een grotere vorm leggen.
De verse geitenkaas, op kamertemperatuur, bewerken met de heel, heel fijn gesnipperde gedroogde tomaat. Kruiden met pezo. Spuitbaar maken, eventueel room toevoegen.
De toppen van de witloofblaadjes er af snijden en dan verticaal doormidden snijden. Deze halve witlooftopjes naast het toastje steken, in de grootste vorm. De bewerkte geitenkaas hierin spuiten en afwerken met een takje kervel en een velletje van tomaat.
De verse geitenkaas, op kamertemperatuur, bewerken met de heel, heel fijn gesnipperde gedroogde tomaat. Kruiden met pezo. Spuitbaar maken, eventueel room toevoegen.
De toppen van de witloofblaadjes er af snijden en dan verticaal doormidden snijden. Deze halve witlooftopjes naast het toastje steken, in de grootste vorm. De bewerkte geitenkaas hierin spuiten en afwerken met een takje kervel en een velletje van tomaat.
josine zegt: