DIEN OP :
Geef er langkorrelige witte rijst bij en strooi er de koriander overheen.
Groente: Salade of een gesmoorde kool, of rode kool, of doperwten, enz.
Recept
« Terug naar recepten
Runderstoof uit Amerika
PT600M
Runderstoof uit Amerika
Een heerlijk runderstoof uit amerika recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
600 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse vrienden, bewerkt door Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderstoof uit Amerika te bereiden
1).Doe in de pan met dikke bodem de stukken vlees en strooi daarover de ui, knoflook, zwarte peper,
Tabasco, korianderpoeder en lenteui.
2).Giet daarover het mengsel van de gezeefde tomaten, azijn, tomatenconcentraat en de witte wijn.
3).Breng voorzichtig aan de kook, doe het deksel er op en schuif in de oven.
4).Na 9 uur kijken of het vlees gaar is (anders nog even door gaan en eventueel het vocht bijgieten).
NOOT:Wanneer het wordt klaargemaakt in een slow-cook-pan: Alle ingredienten in de pan doen, het apparaat aanzetten op langzaam en na ± 9 uur zou het gerecht klaar moeten zijn.
Tabasco, korianderpoeder en lenteui.
2).Giet daarover het mengsel van de gezeefde tomaten, azijn, tomatenconcentraat en de witte wijn.
3).Breng voorzichtig aan de kook, doe het deksel er op en schuif in de oven.
4).Na 9 uur kijken of het vlees gaar is (anders nog even door gaan en eventueel het vocht bijgieten).
NOOT:Wanneer het wordt klaargemaakt in een slow-cook-pan: Alle ingredienten in de pan doen, het apparaat aanzetten op langzaam en na ± 9 uur zou het gerecht klaar moeten zijn.