Recept
« Terug naar recepten
Rundvlees met pestosaus en courgette
PT150M
Rundvlees met pestosaus en courgette
Een lekker stoofgerecht met gewokte courgette!
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvlees met pestosaus en courgette te bereiden
Breng 600 cc water aan de kook en laat het bouillonblokje hierin oplossen. Het rundvlees in kleine dobbelstenen snijden (1x1cm) en toevoegen aan de kokende bouillon. Opnieuw aan de kook laten komen en goed afschuimen.
Met deksel op de pan gedurende 1 uur zacht door laten koken. Na een uur goed omroeren 2 el. olijfolie toevoegen en het vocht gedurende nog een uur (zonder de deksel op de pan) tot de helft laten inkoken. De pesto door het geheel roeren.
1-2 theelepeltjes aardappelzetmeel aanmaken met koud water en toevoegen aan het vlees. Nu nog een paar minuutjes laten doorkoken en dan is het vlees klaar.
De courgette in partjes snijden en in de wok in 2 - 3 lepels olie snel bakken.
Met deksel op de pan gedurende 1 uur zacht door laten koken. Na een uur goed omroeren 2 el. olijfolie toevoegen en het vocht gedurende nog een uur (zonder de deksel op de pan) tot de helft laten inkoken. De pesto door het geheel roeren.
1-2 theelepeltjes aardappelzetmeel aanmaken met koud water en toevoegen aan het vlees. Nu nog een paar minuutjes laten doorkoken en dan is het vlees klaar.
De courgette in partjes snijden en in de wok in 2 - 3 lepels olie snel bakken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
atijdemanmilani zegt:
Het inkoken gebeurd dat met het vlees in het vocht?Alvast bedankt..groetjes ANJA..
Tania zegt:
Groetjes, Tania