Recept
« Terug naar recepten
Salade met kip en paprika
PT40M
Salade met kip en paprika
Een heerlijk salade met kip en paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub biet gaar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met kip en paprika te bereiden
Kip koken en in reepjes snijden. Kip laten afkoelen. Leg de kipreepjes in een grote kom.
Meng de mayonaise, yoghurt, specerijen, tomaat- en uienpuree. Laat dat even staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Schep de dressing door de kip.
Voeg de paprika’s en maïs toe en schep alles door elkaar tot alles bedekt is met dressing.
Schik de gekookte rijst op een platte bord en leg hier middenop de salade. Direct serveren.
Meng de mayonaise, yoghurt, specerijen, tomaat- en uienpuree. Laat dat even staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Schep de dressing door de kip.
Voeg de paprika’s en maïs toe en schep alles door elkaar tot alles bedekt is met dressing.
Schik de gekookte rijst op een platte bord en leg hier middenop de salade. Direct serveren.