Recept
« Terug naar recepten
Salade van asperges en zijn garnituren
PT20M
Salade van asperges en zijn garnituren
Een heerlijk salade van asperges en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van asperges en zijn garnituren te bereiden
Asperges beetgaar koken of steamen, laat afkoelen.
De radijsjes in vier snijden en in schijfjes snijden.
Lenteajuintjes fijn snijden.
Bieslook zeer fijn snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Meng deze ingrediënten met de zure room, mierikswortel en kruid naar smaak.
Serveer deze salade met andere cruditeiten zowel bij vlees als vis te serveren.
De radijsjes in vier snijden en in schijfjes snijden.
Lenteajuintjes fijn snijden.
Bieslook zeer fijn snijden.
Sjalotje zeer fijn snijden.
Meng deze ingrediënten met de zure room, mierikswortel en kruid naar smaak.
Serveer deze salade met andere cruditeiten zowel bij vlees als vis te serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.