Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan
PT30M
Roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan
Een heerlijk roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan te bereiden
Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar in ruim water met seafood rub giet af.
Bak de de aardappelen met fijn gesneden sjalot en look evenzeer de in 4 gesneden champignons aan in een beetje olijfolie en voeg de saffraan toe.
Voor de saus:
Snij sjalotjes en champignons zeer fijn.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de saffraan en kruiden toe. Als laatste de room en laat even inkoken.
Bak de vis in twee gelijke delen gekruid gaar aan.
Serveer op bord en werk af met een partje citroen en bladpeterselie.
Bak de de aardappelen met fijn gesneden sjalot en look evenzeer de in 4 gesneden champignons aan in een beetje olijfolie en voeg de saffraan toe.
Voor de saus:
Snij sjalotjes en champignons zeer fijn.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de saffraan en kruiden toe. Als laatste de room en laat even inkoken.
Bak de vis in twee gelijke delen gekruid gaar aan.
Serveer op bord en werk af met een partje citroen en bladpeterselie.