Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Saus: saffraan met champignons en sjalotjes
PT10M
Saus: saffraan met champignons en sjalotjes
Een heerlijk saus: saffraan met champignons en sjalotjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: saffraan met champignons en sjalotjes te bereiden
Snij sjalotjes en champignons zeer fijn.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de saffraan en kruiden toe.Als laatste de room en laat even inkoken.
Serveer zeer warm.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de saffraan en kruiden toe.Als laatste de room en laat even inkoken.
Serveer zeer warm.