Recept
« Terug naar recepten
Saus : champignons met curry
PT10M
Saus : champignons met curry
Een heerlijk saus : champignons met curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : champignons met curry te bereiden
Laat boter smelten op een hoog vuur, de fijn gesneden sjalotten, currypoeder en peper toevoegen. Goed blijven roeren, honing en champignons toevoegen.
Voeg als laatste de room toe en laat even op een zacht vuur sudderen.
Indien nodig bijbinden.
Voeg als laatste de room toe en laat even op een zacht vuur sudderen.
Indien nodig bijbinden.
derbyke zegt: