Recept
« Terug naar recepten
Saus : Zacht pepersausje met curry
PT20M
Saus : Zacht pepersausje met curry
Een heerlijk saus : zacht pepersausje met curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
.. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Zacht pepersausje met curry te bereiden
Peperbolletjes goed afspoelen .
Boter laten smelten, peperbolletjes toevoegen en goed al roerend een vijftal min. aanbakken.
Snijd de sjalotjes zeer fijn en voeg dit bij de peperbolletjes, op een zacht vuur laten stoven. Vervolgens currypoeder, room, gemalen peper , curry ketchup en honing toevoegen.
Laat dit op een zacht vuur pruttelen .
Indien nodig bijbinden .
Boter laten smelten, peperbolletjes toevoegen en goed al roerend een vijftal min. aanbakken.
Snijd de sjalotjes zeer fijn en voeg dit bij de peperbolletjes, op een zacht vuur laten stoven. Vervolgens currypoeder, room, gemalen peper , curry ketchup en honing toevoegen.
Laat dit op een zacht vuur pruttelen .
Indien nodig bijbinden .