Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletjes gepresenteerd met witloof
PT10M
Lamskoteletjes gepresenteerd met witloof
Lamskoteletjes laten zich goed combineren met witlof (witloof). Dat zie je wel weer in dit overheerlijke recept.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletjes gepresenteerd met witloof te bereiden
- Bak de koteletten gekruid met peper en zeezout rosé aan.
- Witloof grof snijden, paprika in reepjes snijden.
- Bak deze even aan in boter gekruid met muskaatnoot safraan en kandijsuiker. Goed omspattelen.
- Saus :
- Stoof de paprika's en sjalotten aan in een beetje boter, goed kruiden, mix tot een papje en voeg room en safraan toe, laat even inkoken.
- Serveer dit alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Dit gerecht werd met puree geserveerd.