Recept
« Terug naar recepten
Saus : Safraan - sinaasappelsausje
PT20M
Saus : Safraan - sinaasappelsausje
Een heerlijk saus : safraan - sinaasappelsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Safraan - sinaasappelsausje te bereiden
Witloof fijn snijden.
Venkel fijn snijden.
Tomaat ontpitten en in kleine blokjes snijden.
Stoof het witloof en venkel aan in boter , kruiden en de honing , uitgeperste appelsien toevoegen vervolgens de room en saffraan .Laat op een zacht vuur sudderen niet laten koken . Als laatste de tomaten blokjes er onder roeren . Serveer zeer warm . Deze saus werd geserveerd bij vis .
Venkel fijn snijden.
Tomaat ontpitten en in kleine blokjes snijden.
Stoof het witloof en venkel aan in boter , kruiden en de honing , uitgeperste appelsien toevoegen vervolgens de room en saffraan .Laat op een zacht vuur sudderen niet laten koken . Als laatste de tomaten blokjes er onder roeren . Serveer zeer warm . Deze saus werd geserveerd bij vis .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt:
Ik had je al gemist, ik las bij de reacties dat je naar de kust bent geweest ;) Lekker oliebollen gebakken, vandaag!
Een heel mooi en gezond 2010!!
Groetjes,
Anna.
Anna zegt:
Jij reageert ook niet onder de naam van Hilde.
Het was overuren draaien met het recept oliebollen;);)
Groetjes vanuit Amersfoort!