Recept
« Terug naar recepten
Aardappel met saffraan en champignons
PT20M
Aardappel met saffraan en champignons
Een heerlijk aardappel met saffraan en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel met saffraan en champignons te bereiden
Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar in ruim water met seafood rub giet af.
Bak de de aardappelen met fijn gesneden sjalot en look evenzeer de in 4 gesneden champignons aan in een beetje olijfolie en voeg de saffraan toe.
Serveer zeer warm.
Bak de de aardappelen met fijn gesneden sjalot en look evenzeer de in 4 gesneden champignons aan in een beetje olijfolie en voeg de saffraan toe.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: