Spätzle: eiernoedels
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Spätzle met verse groenten en vlees
PT30M
Spätzle met verse groenten en vlees
Een heerlijk spätzle met verse groenten en vlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spätzle met verse groenten en vlees te bereiden
Kook de noedels ± 15 min in kokend water met een blokje vleesbouillon.
Spruiten in twee snijden.
Wortel in stukjes snijden.
Champignons in twee snijden.
Courgette grof snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen, voeg de gesneden groenten toe, goed kruiden, indien nodig olijfolie toevoegen. Voeg de stukjes varkenshaasje de tomatenpuree en wijnazijn toe. Laat op een zacht vuur even sudderen.
Verdeel de noedels en groentemengeling op bord, een beetje kaas erover. Serveer zeer warm.
Spruiten in twee snijden.
Wortel in stukjes snijden.
Champignons in twee snijden.
Courgette grof snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen, voeg de gesneden groenten toe, goed kruiden, indien nodig olijfolie toevoegen. Voeg de stukjes varkenshaasje de tomatenpuree en wijnazijn toe. Laat op een zacht vuur even sudderen.
Verdeel de noedels en groentemengeling op bord, een beetje kaas erover. Serveer zeer warm.
Hans Hoveling zegt:
Het smaakt zeker heel lekker! Zoals gemeld: Goed heet!!