KookJij

Spätzle met verse groenten en vlees

Een heerlijk spätzle met verse groenten en vlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spätzle met verse groenten en vlees te bereiden

Kook de noedels ± 15 min in kokend water met een blokje vleesbouillon.
Spruiten in twee snijden.
Wortel in stukjes snijden.
Champignons in twee snijden.
Courgette grof snijden.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen, voeg de gesneden groenten toe, goed kruiden, indien nodig olijfolie toevoegen. Voeg de stukjes varkenshaasje de tomatenpuree en wijnazijn toe. Laat op een zacht vuur even sudderen.
Verdeel de noedels en groentemengeling op bord, een beetje kaas erover. Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Spätzle: eiernoedels
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hans Hoveling

Hans Hoveling zegt:
Ik had nog wat spätzle over. Toen vond ik dit recept.
Het smaakt zeker heel lekker! Zoals gemeld: Goed heet!!