Klik op foto om te vergroten.
Seafood rub : peterselie, zout, dille, koriander, suiker, ui, zwarte peper, gember, venkel, mosterdzaad.
Recept
« Terug naar recepten
Papilotte van Pietermanneke
PT40M
Papilotte van Pietermanneke
Een heerlijk papilotte van pietermanneke recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papilotte van Pietermanneke te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Spoel de vissen goed onder stromend water en dep droog.
Snij de sjalotjes grof.
Sluimererwten in twee snijden.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Leg de vissen op de folie onder de vis de citroen leggen verdeel de groenten en aardappel erover, kruiden een beetje olijfolie en witte wijn erover.
Vouw de folie toe, deze +/- 40 min in de oven.
De baktijd hangt natuurlijk ook af van het gewicht van de vis.
Hier werden vers gebakken frietjes bij geserveerd.
Spoel de vissen goed onder stromend water en dep droog.
Snij de sjalotjes grof.
Sluimererwten in twee snijden.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Leg de vissen op de folie onder de vis de citroen leggen verdeel de groenten en aardappel erover, kruiden een beetje olijfolie en witte wijn erover.
Vouw de folie toe, deze +/- 40 min in de oven.
De baktijd hangt natuurlijk ook af van het gewicht van de vis.
Hier werden vers gebakken frietjes bij geserveerd.