Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw in een jasje van gerookte zalm
PT20M
Kabeljauw in een jasje van gerookte zalm
Een heerlijk kabeljauw in een jasje van gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw in een jasje van gerookte zalm te bereiden
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Kabeljauwhaasje in twee snijden goed kruiden met peper de ajuinpijpjes erop leggen en deze indraaien in de gerookte zalm.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een scheutje witte wijn erover en nogmaals een beetje kruiden met peper.
Bak gaar in de oven +/- 20 min maar dek wel af met aluminium folie.
Noedels +/- 15 min beetgaar koken.
Paprika's in blokjes snijden deze samen met de zeekraal gekruid op wokken in een beetje olijfolie.
Room en kaas al roerend goed opwarmen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Kabeljauwhaasje in twee snijden goed kruiden met peper de ajuinpijpjes erop leggen en deze indraaien in de gerookte zalm.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een scheutje witte wijn erover en nogmaals een beetje kruiden met peper.
Bak gaar in de oven +/- 20 min maar dek wel af met aluminium folie.
Noedels +/- 15 min beetgaar koken.
Paprika's in blokjes snijden deze samen met de zeekraal gekruid op wokken in een beetje olijfolie.
Room en kaas al roerend goed opwarmen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: