KookJij

Kabeljauw in een jasje van gerookte zalm

Een heerlijk kabeljauw in een jasje van gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in een jasje van gerookte zalm te bereiden

Oven voorverwarmen op 200 gr.
Kabeljauwhaasje in twee snijden goed kruiden met peper de ajuinpijpjes erop leggen en deze indraaien in de gerookte zalm.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een scheutje witte wijn erover en nogmaals een beetje kruiden met peper.
Bak gaar in de oven +/- 20 min maar dek wel af met aluminium folie.
Noedels +/- 15 min beetgaar koken.
Paprika's in blokjes snijden deze samen met de zeekraal gekruid op wokken in een beetje olijfolie.
Room en kaas al roerend goed opwarmen.
Serveer alles zeer warm op bord.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Dominique, de voorbereidingen van het gerecht kan je op voorhand doen. De bereiding van het gerecht liefst niet. Groetjes Hilde
Dominique

Dominique zegt:
Kan ik het van te voren klaarmaken?