Recept
« Terug naar recepten
Saus : een romig paprika - kaassausje
PT15M
Saus : een romig paprika - kaassausje
Een heerlijk saus : een romig paprika - kaassausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : een romig paprika - kaassausje te bereiden
Paprika's fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden .
Hou de helft van de sjalotten even apart.
Mix een deel van de sjalotten en paprika's in een maatbeker met de room.
Stoof de andere helft van de sjalotten even aan in een klontje goede boter, goed kruiden naar smaak met viskruiden en dille en witte wijn, laat even inkoken.
Voeg de gemixte ingrediënten toe en laat op een zacht vuur warm worden.
Als laatste de kaas eronder mengen.
Indien nodig bij kruiden.
Sjalotjes fijn snijden .
Hou de helft van de sjalotten even apart.
Mix een deel van de sjalotten en paprika's in een maatbeker met de room.
Stoof de andere helft van de sjalotten even aan in een klontje goede boter, goed kruiden naar smaak met viskruiden en dille en witte wijn, laat even inkoken.
Voeg de gemixte ingrediënten toe en laat op een zacht vuur warm worden.
Als laatste de kaas eronder mengen.
Indien nodig bij kruiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.