Recept
« Terug naar recepten
Saus: zeekraal, wortel in een romig kaassausje
PT20M
Saus: zeekraal, wortel in een romig kaassausje
Sausje voor bij de vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus: zeekraal, wortel in een romig kaassausje te bereiden
- Sjalotjes fijn snijden, look door de lookperser doen de wortel in zeer fijne reepjes snijden. Wok deze ingrdienten samen met de zeekraal beetgaar. Maak een blanke roux van de boter en bloem voeg al roerend de bouillon toe. De boursin eronder roeren maar niet meer laten koken kruid naar smaak verder af met de peper en curry.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. recept uit de doos van onze sloebers november 2015