KookJij

Saus: zeekraal, wortel in een romig kaassausje

Sausje voor bij de vis.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus: zeekraal, wortel in een romig kaassausje te bereiden

  1. Sjalotjes fijn snijden, look door de lookperser doen  de wortel in zeer fijne reepjes snijden. Wok deze ingrdienten samen met de zeekraal beetgaar. Maak een blanke roux van de boter en bloem voeg al roerend de bouillon toe. De boursin eronder roeren maar niet meer laten koken  kruid naar smaak verder af met de peper en curry.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. recept uit de doos van onze sloebers november 2015

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst