Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten
PT20M
Dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten
Een heerlijk dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: vis-videe met frietjes en groenten te bereiden
Deze dagschotel werd bereid met restjes van de dag voordien. Deze bereiding mag je wel tellen op +/- 45 min.
In het kort, de vis werd met de boven vernoemde ingredienten in de pan gestoofd.
De groenten opwokken in de olie van de tomaatjes.
Frietjes een keer opbakken.
Het werk voor vandaag: maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak af.
Ontdoe de graten en vel van de vis, brokkel deze grof.
Voeg de vis bij de saus en laat op een zacht vuur opwarmen.
De groenten opwarmen.
De frietjes voor de tweede keer opbakken.
Bladerdeeg gebakjes even opwarmen onder de grill.
Serveer alles warm op bord.
In het kort, de vis werd met de boven vernoemde ingredienten in de pan gestoofd.
De groenten opwokken in de olie van de tomaatjes.
Frietjes een keer opbakken.
Het werk voor vandaag: maak een blanke roux van de boter, bloem en melk kruid naar smaak af.
Ontdoe de graten en vel van de vis, brokkel deze grof.
Voeg de vis bij de saus en laat op een zacht vuur opwarmen.
De groenten opwarmen.
De frietjes voor de tweede keer opbakken.
Bladerdeeg gebakjes even opwarmen onder de grill.
Serveer alles warm op bord.
derbyke zegt: