Recept
« Terug naar recepten
Zeebaars gevuld met groenten
PT60M
Zeebaars gevuld met groenten
Een heerlijk zeebaars gevuld met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeebaars gevuld met groenten te bereiden
Neem 4 grote vellen aluminiumpapier.
Vis wassen en drogen. Leg op het alu.
Maak lichte kruisvormige inkervingen in de vis besmeer met de pesto.
Meng de groenten goed onder elkaar, een deel van de groenten in de vis en een beetje er boven op.
Verdeel de schijven citroen bij de vis, kruid zeer goed naar smaak. Besprenkel met zonnebloemolie, appelazijn en witte wijn.
Vouw toe en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 45 min.
Serveer met verse frietjes en een salade.
Vis wassen en drogen. Leg op het alu.
Maak lichte kruisvormige inkervingen in de vis besmeer met de pesto.
Meng de groenten goed onder elkaar, een deel van de groenten in de vis en een beetje er boven op.
Verdeel de schijven citroen bij de vis, kruid zeer goed naar smaak. Besprenkel met zonnebloemolie, appelazijn en witte wijn.
Vouw toe en zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 45 min.
Serveer met verse frietjes en een salade.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: