KookJij

Salami envelopjes

Een heerlijk salami envelopjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salami envelopjes te bereiden

Laat eerst het bladerdeeg ontdooien en verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4. Snij de salami in kleine blokjes. Neem een grote pan of wok en bak hierin de salami ongeveer 1 minuut. Roerbak de groentemix ongeveer 3 minuten mee. Strooi er wat zout en peper overheen en de vulling is klaar. Schep het groentemengsel op een punt van de bladerdeegplakjes. Vouw het bladerdeeg diagonaal over de vulling. Druk de randen met een vork goed aan en maak er meteen een leuk patroon in. Smeer met een kwastje een beetje water over de flapjes en strooi de kaas erover. Leg ze op een bakplaat. 4. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en bak de envelopjes in 20 minuten knapperig en bruin. Warm en koud lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst