Recept
« Terug naar recepten
Schnitzels met mosterd
PT20M
Schnitzels met mosterd
Een heerlijk schnitzels met mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schnitzels met mosterd te bereiden
- Klop het ei los met koffiemelk, een eetlepel (of meer) mosterd, en vleeskruiden.
- Haal de schnitzels door het eimengsel en daarna door paneermeel. Herhaal dit eventueel.
- Bak de schnitzels in een anti- aanbakpan en (wok) olie gaar.
- Haal de schnitzels door het eimengsel en daarna door paneermeel. Herhaal dit eventueel.
- Bak de schnitzels in een anti- aanbakpan en (wok) olie gaar.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Mijn zoontjes, die claimen dat ze geen mosterd lusten, vinden deze schnitzels erg lekker!
Trieneke zegt: