KookJij

Soep met safraan en kabeljauw

Een heerlijk soep met safraan en kabeljauw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
  2. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep met safraan en kabeljauw te bereiden

Ajuin zeer fijn snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Ijsbergsla zeer fijn in reepjes snijden ( hou een beetje apart voor afgarnering ).
Kabeljauw in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter samen met de safraan.
Vervolgens de bouillon toevoegen laat op een zacht vuur sudderen als laatste voor het serveren de vis toevoegen.
Serveer zeer warm en garneer af met ijsbergsla.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst