Recept
« Terug naar recepten
Soep met safraan en kabeljauw
PT20M
Soep met safraan en kabeljauw
Een heerlijk soep met safraan en kabeljauw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep met safraan en kabeljauw te bereiden
Ajuin zeer fijn snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Ijsbergsla zeer fijn in reepjes snijden ( hou een beetje apart voor afgarnering ).
Kabeljauw in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter samen met de safraan.
Vervolgens de bouillon toevoegen laat op een zacht vuur sudderen als laatste voor het serveren de vis toevoegen.
Serveer zeer warm en garneer af met ijsbergsla.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Ijsbergsla zeer fijn in reepjes snijden ( hou een beetje apart voor afgarnering ).
Kabeljauw in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter samen met de safraan.
Vervolgens de bouillon toevoegen laat op een zacht vuur sudderen als laatste voor het serveren de vis toevoegen.
Serveer zeer warm en garneer af met ijsbergsla.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.