Recept
« Terug naar recepten
Soep met wintergroenten verrijkt met gorgonzola
PT40M
Soep met wintergroenten verrijkt met gorgonzola
Een heerlijk soep met wintergroenten verrijkt met gorgonzola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep met wintergroenten verrijkt met gorgonzola te bereiden
Snij de aardappelen en wortelen in blokjes.
Spruiten en champignons in schijven.
Witloof, venkel en chineese kool in reepjes.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de gezeefde tomaten en bouillon toevoegen laat dit op een zacht vuur verder sudderen en voeg de pasta en het vlees toe.
Als laatste de gorgonzola eronder roeren.
Serveer zeer warm.
Spruiten en champignons in schijven.
Witloof, venkel en chineese kool in reepjes.
Stoof de groenten aan in boter vervolgens de gezeefde tomaten en bouillon toevoegen laat dit op een zacht vuur verder sudderen en voeg de pasta en het vlees toe.
Als laatste de gorgonzola eronder roeren.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.