Recept
« Terug naar recepten
Soep rijkelijk gevuld met verse groenten
PT30M
Soep rijkelijk gevuld met verse groenten
Een heerlijk soep rijkelijk gevuld met verse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep rijkelijk gevuld met verse groenten te bereiden
Wortelen in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de gezeefde tomaten en geperste look toe.
Regelmatig de bouillon toevoegen en op een zacht vuur laten sudderen.
De laatste 5 min de vermicelli toevoegen laat deze zwellen.
Serveer de soep zeer warm en werk af met gemalen peper en het kruid van de venkel.
Venkel in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Selder in fijne ringen snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje boter voeg de gezeefde tomaten en geperste look toe.
Regelmatig de bouillon toevoegen en op een zacht vuur laten sudderen.
De laatste 5 min de vermicelli toevoegen laat deze zwellen.
Serveer de soep zeer warm en werk af met gemalen peper en het kruid van de venkel.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Hilde Dumont zegt: