Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: witloof met gerookte zalm
PT20M
Soep van de dag: witloof met gerookte zalm
Een heerlijk soep van de dag: witloof met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: witloof met gerookte zalm te bereiden
Witloof zeer fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Wortelen in zeer kleine blokjes snijden.
Selder zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer de soep zeer warm met de fijn gesneden gerookte zalm.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Wortelen in zeer kleine blokjes snijden.
Selder zeer fijn snijden.
Aardappelen in kleine blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg regelmatig de bouillon toe.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer de soep zeer warm met de fijn gesneden gerookte zalm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Lekkerbekje zegt: