Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Soep : spinazie
PT20M
Soep : spinazie
Een heerlijk soep : spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : spinazie te bereiden
Stoof de ajuinen, aardappelen grof gesneden aan in boter voeg de spinazie toe en laat op een zacht vuur pruttelen tot de spinazie bijna gaar is.
Voeg de bouillon toe en laat goed opwarmen mix de soep en serveer zeer warm.
Voeg de bouillon toe en laat goed opwarmen mix de soep en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Barbara Metz zegt:
In Indonesië doen wij er mais(kolfjes) bij en een kruid temoe kuntji; de
latijnse naam is Gastrolichus Panduratum.
In toko's wordt het verkocht; het is een jonge wortelstok.
Wordt slechts in enkele recepten gebruikt.
FF wennen, maar wellicht vind je het ook lekker; als ik het niet gebruik, mis ik het.:D
derbyke zegt: