Recept
« Terug naar recepten
Soep : Spitskoolsoepje met schouderham
PT40M
Soep : Spitskoolsoepje met schouderham
Een heerlijk soep : spitskoolsoepje met schouderham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : Spitskoolsoepje met schouderham te bereiden
Alle groenten extra fijn snijden en stoven in boter.Bouillonblokjes samen met de pesto in 2 liter heet water oplossen.Regelmatig de bouillon toevoegen aan de groenten en als laatste de schouderham in fijne slierten toevoegen.Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.