Recept
« Terug naar recepten
Soep voor in de vroege herfst
PT30M
Soep voor in de vroege herfst
Een heerlijk soep voor in de vroege herfst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep voor in de vroege herfst te bereiden
Neem een ronde uitsteekvorm, van het brood 2 ringen uitduwen. Besmeer goed met de rambolkaas een half tomaatje in het midden en dresseer de komkommer er rond. Houd even aan de kant deze worden onder de grill verwarmd.
De greenshell mosselen van nieuw zeeland (gaar) in een vuurvaste schotel, bedruppelen met olijfolie en er de mozzarella kaas er over strooien evenzeer aan de kant houden gaan samen met het broodje onder de grill.
Venkel in blokjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Vruchtvlees van de butternut kleiner snijden.
Sjalotjes in halve ringen snijden.
Stoof de groenten aan in olijfolie, vervolgens de visfond toevoegen en laat maar even rustig inkoken. Voeg de bouillon toe .
Zet nu de mosselen en broodjes onder de grill +/- 5 min.
Voeg als laatste de stukjes kabeljauw toe aan de soep.
Serveer de soep zeer warm en presenteer er de mosselen en het broodje erbij. Een beetje vers gesneden dille over het bord.
De greenshell mosselen van nieuw zeeland (gaar) in een vuurvaste schotel, bedruppelen met olijfolie en er de mozzarella kaas er over strooien evenzeer aan de kant houden gaan samen met het broodje onder de grill.
Venkel in blokjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Vruchtvlees van de butternut kleiner snijden.
Sjalotjes in halve ringen snijden.
Stoof de groenten aan in olijfolie, vervolgens de visfond toevoegen en laat maar even rustig inkoken. Voeg de bouillon toe .
Zet nu de mosselen en broodjes onder de grill +/- 5 min.
Voeg als laatste de stukjes kabeljauw toe aan de soep.
Serveer de soep zeer warm en presenteer er de mosselen en het broodje erbij. Een beetje vers gesneden dille over het bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Gerard van der Leeuw zegt:
derbyke zegt:
Gerard van der Leeuw zegt: