Recept
« Terug naar recepten
Soepje van bloemkool met een verrassing van kalkoenschijfjes
PT40M
Soepje van bloemkool met een verrassing van kalkoenschijfjes
Een heerlijk soepje van bloemkool met een verrassing van kalkoenschijfjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soepje van bloemkool met een verrassing van kalkoenschijfjes te bereiden
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Stoof deze ingrediënten aan in boter en voeg de bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Sla het kalkoenlapje een beetje platter en leg de lenteuitjes erop en kruid met een beetje kippenkruiden. Rol vervolgens op en prik vast met cocktail prikkers.
Bak deze gaar aan in een beetje boter.
De soep grondig mixen en door de zeef doen.
Breng de soep terug aan de kook.
Verdeel de soep in kommen en dresseer af met fijn gesneden kalkoenschijven en als afwerking fijn gesneden lenteui en tomaat concassé.
Serveer zeer warm.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuinen in blokjes snijden.
Stoof deze ingrediënten aan in boter en voeg de bouillon toe laat op een zacht vuur sudderen.
Sla het kalkoenlapje een beetje platter en leg de lenteuitjes erop en kruid met een beetje kippenkruiden. Rol vervolgens op en prik vast met cocktail prikkers.
Bak deze gaar aan in een beetje boter.
De soep grondig mixen en door de zeef doen.
Breng de soep terug aan de kook.
Verdeel de soep in kommen en dresseer af met fijn gesneden kalkoenschijven en als afwerking fijn gesneden lenteui en tomaat concassé.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.