Recept
« Terug naar recepten
Sorbet persico
PT45M
Sorbet persico
Een heerlijk sorbet persico recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet persico te bereiden
Perziken fijn maken in de blender.
Sinaasappelen uitpersen en het sap zeven.
Sap met de persico-likeur en het citroensap aan de perzikenmassa toevoegen.
Draai er sorbet-ijs van in de ijsmachine.
Bevochtig ter versiering de rand van de glazen met citroensap en druk dit in de suiker.
Sinaasappelen uitpersen en het sap zeven.
Sap met de persico-likeur en het citroensap aan de perzikenmassa toevoegen.
Draai er sorbet-ijs van in de ijsmachine.
Bevochtig ter versiering de rand van de glazen met citroensap en druk dit in de suiker.