Recept
« Terug naar recepten
Sorbet Valencia
PT45M
Sorbet Valencia
Sorbet Valencia
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
CCPL
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet Valencia te bereiden
Verhit het water met de suiker tot de suiker is opgelost.
Voeg van het vuur af, sinaasappel-en citroensap toe en doe vervolgens de Grand Marnier erbij.
Laat de massa goed afkoelen en draai er in de sorbetiere ijs van.
Voeg op het laatst het stijfgeslagen eiiwt toe.
UITSERVEREN:
Schep bolletjes ijs in ijscoupes en garneer met mandarijnenpartjes.
Voeg van het vuur af, sinaasappel-en citroensap toe en doe vervolgens de Grand Marnier erbij.
Laat de massa goed afkoelen en draai er in de sorbetiere ijs van.
Voeg op het laatst het stijfgeslagen eiiwt toe.
UITSERVEREN:
Schep bolletjes ijs in ijscoupes en garneer met mandarijnenpartjes.