Eenvoudig en ongelooflijk lekker.
Tegelijk zeer veelzijdig. Ik had het al over de barbecue, maar denk ook aperitief, brunch, picnick, avondmaal, lichte lunch,...
Recept
« Terug naar recepten
Spaanse Tomatentaart
PT40M
Spaanse Tomatentaart
Een heerlijk spaanse tomatentaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
la-cucina.be - naar recept Sandrine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse Tomatentaart te bereiden
Rol het deeg uit in de taartvorm, prik er met een vork een paar gaatjes in. Smeer een laagje mosterd over de taartbodem, snij de
tomaten in schijfjes en schik ze in de taartvorm tot alles goed gevuld is. Kruiden met peper en de provençaalse kruiden. overgiet dit alles met een straaltje olijfolie en werk af met de geraspte kaas.
30 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven op 180 C°.
tomaten in schijfjes en schik ze in de taartvorm tot alles goed gevuld is. Kruiden met peper en de provençaalse kruiden. overgiet dit alles met een straaltje olijfolie en werk af met de geraspte kaas.
30 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven op 180 C°.
Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Horridoheinz zegt:
Horridoheinz zegt:
svermaut zegt:
astrid7 zegt:
svermaut zegt: