Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen
PT30M
Aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen
Een heerlijk aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met kastanjes en geraspte wortelen te bereiden
Aardappelen gaar koken in licht gezouten water, afgieten en pureren mengen met het eike de kruiden de fijn gehakte kastanjes en geraspte wortelen meng alles goed onder elkaar en meng de olijfolie eronder.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter en maak van de puree bollen van met een ijscreme schep. Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 10 min.
Serveer zeer warm.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter en maak van de puree bollen van met een ijscreme schep. Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr +/- 10 min.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.