Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti al Ragù
PT60M
Spaghetti al Ragù
Een heerlijk spaghetti al ragù recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Margreet van Driel
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti al Ragù te bereiden
Snipper de uien, rasp de worteltjes en bak de uien en wortel tot de uien glazig zijn. Doe het gehakt erbij en bak deze rul en bruin. Voeg de tomatenpuree en bouillon toe en laat de saus naar eigen smaak indikken. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Roer vlak voor het opdienen de sherry door de saus. Bestrooi de spaghetti en saus op het bord met geraspte kaas.