KookJij

Spaghetti Bolognese

Een heerlijk spaghetti bolognese recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1-4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Spaghetti Bolognese
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti Bolognese te bereiden

Uien en gehakt apart in een pan bakken (eventueel eerst het vocht van het gehakt laten aflekken).
Dan samen in 1 pan/ketel.
Champignons bij de uien en gehakt.
Italaanse kruiden, sambal, knoflook, peper/zout, goudbouillonblokje erbij.
Als laatste de tomatenpuree en aanvullen met de ketjap en wijn.
Beetje kokend water toevoegen voor de dikte van de saus te bepalen.

Er kunnen ook eventueel nog andere groentes worden toegevoegd zoals paprika, blokjes tomaat enz.
De hoeveelheden van de ingrediënten kun je het beste naar eigen smaak toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst