Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti Bolognese
PT30M
Spaghetti Bolognese
Een heerlijk spaghetti bolognese recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Spaghetti Bolognese te bereiden
Uien en gehakt apart in een pan bakken (eventueel eerst het vocht van het gehakt laten aflekken).
Dan samen in 1 pan/ketel.
Champignons bij de uien en gehakt.
Italaanse kruiden, sambal, knoflook, peper/zout, goudbouillonblokje erbij.
Als laatste de tomatenpuree en aanvullen met de ketjap en wijn.
Beetje kokend water toevoegen voor de dikte van de saus te bepalen.
Er kunnen ook eventueel nog andere groentes worden toegevoegd zoals paprika, blokjes tomaat enz.
De hoeveelheden van de ingrediënten kun je het beste naar eigen smaak toevoegen.
Dan samen in 1 pan/ketel.
Champignons bij de uien en gehakt.
Italaanse kruiden, sambal, knoflook, peper/zout, goudbouillonblokje erbij.
Als laatste de tomatenpuree en aanvullen met de ketjap en wijn.
Beetje kokend water toevoegen voor de dikte van de saus te bepalen.
Er kunnen ook eventueel nog andere groentes worden toegevoegd zoals paprika, blokjes tomaat enz.
De hoeveelheden van de ingrediënten kun je het beste naar eigen smaak toevoegen.