Recept
« Terug naar recepten
spaghetti-ijs met frambozensaus
PT20M
spaghetti-ijs met frambozensaus
Een heerlijk spaghetti-ijs met frambozensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe spaghetti-ijs met frambozensaus te bereiden
Zet het ijs 10 min uit de diepvries. Selecteer de frambozen en spoel ze af. Pureer de frambozen met de vanillesuiker en het citroensap. Zeef het eventueel. Rasp de chocolade fijn. Klop de slagroom stijf en verdeel het over 4 borden. Druk het ijs in porties door een aardappelpers op de slagroom, zodat er spaghetti ontstaat. Besprenkel het spaghetti ijs met de frambozensaus. Strooi er de chocolade over en serveer het meteen.